this is what we eat now

det vad vi äter nu
   

 

our current eating  habbits

 

här är maträtter som till stor del består av saker som vi odlar. Vi vill skaffa oss höns. Vi äter också andra saker utom bröd och socker. Vi har aldrig lyckats få en bra kyckling, en sådan som man kan få i Italien, där, efter att man har tillagat den så håller benen ihopp,  ( man måste dra isär ben med kraft - test för kvlite)

 

reduced meat, used as spice
reduced cheese

reduced gluten, we use corn, bean pasta

 

 

     
 
     
on top fried tuscan cale
under, kale with bean's fusilli
Thekale is seasoned  with anchovis, pepperoncino, garlic
 
     

grillat zucchini, vit ost, typ mild feta, svartkål
 

 


svartkål

 

grillat zucchini

 


tofu, kombucha att dricka

 


tomater med mozzarella

 

torsk, svartkål

 


grillad zucchini, tomater med mozzarella, sallad med achovis, bönor med tomater

 

  kardborre  (Arctium lappa) till middag, en sido produkt av ogräs bekämpning 
radicchio sallad (köpt)tomater - egna
basilicum - eget
och i skålet rötter från kardborre (Arctium lappa) gjort som tsukemono (漬物)vi har hur mycket som helst av detta ogrässe bilden ovan  Vi tycker om radicchio, (också på
danska)  "rosesallad" som man nämner det i Sverige